Stop op! – Oplæg om mediemod ved Mikael Arendt Laursen – mandag d. 28 marts kl 18:00

Stop op! – Oplæg om mediemod ved Mikael Arendt Laursen – mandag d. 28 marts kl 18:00

Alle er inviteret med, når vi mandag d. 28. marts kl 18-19 får besøg af Mikael Arendt Laursen, generalsekretær for KLF, Kirke og Medier, hvor han vil holde et foredrag i Løsning kirkecenter med overskriften “Stop op! – Et oplæg om mediemod”

Mikael Arendt Laursen© klf.dk
Mikael Arendt Laursen © klf.dk

Skærmtid – et ord der ikke fandtes da vi selv var børn! Hvor meget skærmtid bør vores børn have om ugen? Hvordan guider vi dem til at tage smarte valg online? Vi bliver nok ikke enige om alt, men vi kan inspirere hinanden til at trække smarte valg for vores børns (og vores) skyld.

Foredraget er en del af Kirkefrø PLUS, som normalt primært er tiltænkt småbørnsfamilierne, men denne gang er det åbent for alle, da Mikaels oplæg appellerer bredere – så har du små børn, voksne børn eller noget derimellem er denne aften noget for dig!

Læs mere i flyeren for aftenen her: Stop op – et oplæg om mediemod mandag 28 marts

Der er naturligvis stadig børnepasning til de små! Der er også fællesspisning for alle der har lyst fra kl 17:00-18:00 – tilmelding til spisning Benny Rand eller i Facebook gruppen senest fredag. Men det er også muligt kun at komme til foredraget kl 18:00.

Kirkefrø PLUS er en udvidelse af den ugentlige legestue for de mindste. Til PLUS er der fællesspisning for hele familien (20 kr pr. voksen, tilmelding senest dagen før til Benny Rand eller i Facebook gruppen), hvorefter der er oplæg for de voksne og børnepasning.

Læs mere om Kirkefrø PLUS. Bliv gerne medlem af Facebook gruppen for at få løbende beskeder og mulighed for tilmelding.

Programmet for Kirkefrø PLUS er:

Kl. 16-17: Kirkefrø (legestue)

Kl. 17-18: Aftensmad Betaling for aftensmad kan enten ske kontant eller via MobilePay.

Kl. 18-19: Oplæg for forældre og børnepasning inde ved siden af under oplægget.