Aflysninger pga. risiko for Coronasmitte

Aflysninger pga. risiko for Coronasmitte

Konsekvenser af Corono-virus for Løsning og Korning kirker

Gudstjenester og andre arrangementer

Gudstjenester i begge kirker og andre fælles arrangementer i kirkecentret i Løsning udsættes med øjeblikkelig virkning. Beslutningen er truffet efter en udsendt vejledning fra biskoppen, som er i overensstemmelse med myndighedernes anbefaling om at begrænse risikoen for smittespredning af Corona-virus, hvor mange mennesker er samlet. Aflysningerne gælder indtil videre til 18. maj. Hvad der sker derefter afventer vi myndighedernes vejledninger omkring.

Gudstjeneste og Morgenbøn via hjemmeside

Hver søndag kl 10:30 vil der være live stream af gudstjeneste fra én af præsternes hjem med en forkortet liturgi, læs mere her.

Der vil desuden være morgenbøn alle de øvrige dage kl 8:00, læs mere her.

Kirkelige handlinger

Kirkelige handlinger gennemføres med de restriktioner der er sat af myndighederne om maks 10 deltagere. Ved bisættelser og begravelser gælder særlige regler for hvor mange der må være i kirkerummet og hvordan man skal sidde – kontakt præsterne for at høre nærmere.

Kirkegården

Kirkegårdspersonalet har igen fået lov til at arbejde, og vil derfor være til stede på kirkegårdene. Dog gælder de samme regler som i resten af samfundet om at mindske kontakt med andre, så sørg for at holde mindst 2 meters afstand!

Kirkekontoret

Kirkekontoret vil være lukket indtil videre for personlig henvendelse. Henvendelse med forespørgsler kan ske telefonisk eller på mail til Kirkekontoret.

Kirkens personale

Kirkens præster, Sune Skarsholm og Filip Torp Kildeholm, står fortsat til rådighed for samtale og sjælesorg, hvis dette ønskes. Samtale og sjælesorg vil i udgangspunktet foregå via telefon. Kontaktoplysninger finder du her.

Øvrige ansatte ved kirkecentret og graverpersonalet kan kun kontaktes via telefon og mail.


Læs også myndighedernes vejledning på coronasmitte.dk og nyhedsopslag fra Folkekirken.