Ansøg om julehjælp

Ansøg om julehjælp

Løsning og Korning kirkers menighedspleje uddeler hvert år julehjælp til et antal økonomisk hårdt trængte – særligt enlige forsørgere med små børn og børnefamilier med hjemmeboende børn under 18 år – som bor i Løsning og Korning sogne. Op til julen 2020 fik 19 familier glæde af julehjælpen, se her. Ansøgningsfristen for julen 2021 er mandag d. 22. november kl 9:00 – find skema længere nede.

Julehjælp til uddeling

Julehjælpen består enten af en julekurv med kolonialvarer samt gavekort til køb af kød eller en julesæk med legetøj vurderet efter børnenes alder og/eller et gavekort til køb af nyt tøj i vores lokale forretninger.

Julehjælpen kommer blandt andet fra indsamlinger i kirken og via indsamlingsbøsser opsat i byens butikker.

Vi forsøger at imødekomme så mange ansøgninger som muligt. Men da vi ikke har ubegrænsede midler, må vi fordele efter bedste evne.

Ansøgning

Ansøgningsfristen for julen 2021 er mandag d. 22 november kl 9:00. Der skal ansøges ved at udfylde dette skema: Ansøgningsskema Julehjælp 2021

Skemaet skal udfyldes og sendes til kirkekontoret. Derefter vil menighedsplejeudvalget behandle og fordele de indsamlede midler. Alle modtagere af årets julehjælp vil blive kontaktet personligt i december.

Kontakt Randi Hummelmose eller en af præsterne for at høre mere.

Hvordan kan du være med til at støtte

Der indsamles penge i kirken sidst i november og først i december. Datoer kan fås ved henvendelse til kirkekontoret. Denne hjælp er med til at sprede glæde i flere hjem.

Din gave gør en forskel!