Babysalmesang i Korning kirke i foråret

Babysalmesang i Korning kirke i foråret

NYHED! Da der for tiden er mange babyer i Korning vil der være mulighed for at gå til babysalmesang i Korning Kirke 5 gange i løbet af foråret 2024: 14/3, 11/4, 25/4, 30/5 og 6/6.

Hvis du er interesseret i at følge med, så meld dig ind i facebook-gruppen: Babysalmesang i Løsning kirke, hvor der er oprettet begivenheder for de enkelte gange i Korning Kirke. Der er også babysalmesang i Løsning Kirke ca. hveranden torsdag (ikke de samme uger som i Korning Kirke). Alle er velkommen og det er gratis!

Kontakt gerne kirke og kulturmedarbejder Linda Klitlund for mere info.

Babysalmesang er for alle med små børn (0-1 år). Ældre børn (f.eks. søskende) er også velkomne, men programmet er målrettet børn under 1 år. Det er gratis at deltage. Husk at medbringe en dyne som dit barn kan ligge på.

Babysalmesang er musik, sang og hygge i en afslappet atmosfære for alle babyer og deres voksne! Programmet er målrettet de små (0-1 år), men man må være med så længe man har lyst – og ældre søskende er også velkommen!

Efter ca. 40 min. med sang er der kaffe med brød og hyggesnak for de der vil! Man må gerne bare deltage de dage man kan – det er ikke et “hold” man tilmelder sig. Det er helt ok at være med til babysalmesang uden ellers at have kendskab til kirken/den kristne tro. Det er gratis at være med.

Du kan også downloade denne flyer for efteråret 2023 – foråret 2024, hvor alle datoer står i: Babysalmesang 2023-24