Benny Rand bliver børne- og ungemedarbejder i Korning

Benny Rand bliver børne- og ungemedarbejder i Korning

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre at Benny Rand fortsat kommer til at lede børne- og teenarbejdet i Korning.

Benny har de seneste 2 år været ansat ved Løsning og Korning kirker i en projektstilling som sognemedhjælper/kirke-kulturmedarbejder med ansvar for både Korning Børneklub, Korning Teenklub, Kirkefrø, TeenKirke, Spaghettigudstjeneste, konfirmandlejr og flere andre aktiviteter for børn og unge – ikke mindst online børnekirke under Corona nedlukningen.  Det kom i stand, da vores organist Line Skydstofte Nikolajsen kom tilbage på nedsat tid parallelt med hendes uddannelse til musikterapeut – og Linda Klitlund overtog en del af Lines musiske opgaver.

Nu vender Line tilbage på normal tid og Linda returnerer til primært at have fokus på børn- og ungearbejdet i sognene Og samtidigt har vi så den fornøjelse at kunne beholde Benny i især Korning Børneklub og Korning Teenklub, hvor han allerede har en god kontaktflade med børnene og de øvrige ledere fra bl.a. Korning Borgerforening. Så fortsat velkommen til Benny!

Benny Rand (til højre) bliver børne- og ungemedarbejder i Korning