Bibelundervisning er i gang – hør optagelse her

Bibelundervisning er i gang – hør optagelse her

I foråret 2020 gentages succesen med bibelundervisning, denne gang med fokus på 4 centrale personer fra det Nye Testamente: Maria, Johannes, Peter og Paulus. Første gang om Maria var tirsdag d. 4 februar – hør optagelse eller hent slides her.

Tidspunktet er rykket til kl 17-18 (d. 4. februar, 3. marts, 5. maj og 2. juni) og er helt gratis at deltage i. Der er nu mulighed for at have børnene med, som kan se en film eller lavet andet i det nye mødelokale imens sammen med Linda Klitlund. Efter hver undervisning er der mulighed for at være med til en fælles aftensmad til kun 30 kr pr. voksen (børn gratis) og uden tilmelding!

Hent PDF flyer for undervisningsforløbet her: Bibelundervisning – foråret 2020.

Målet med undervinsingsforløbet er at øge kendskabet til disse bibelske personer, men også at spejle vores eget liv i deres samt se, hvordan Gud bruger almindelige mennesker i sin store frelsesplan. Medbring desuden gerne en bibel til undervisningen.

I løbet af efteråret 2019 handlede undervisningen om 4 centrale personer fra det Gamle Testamente – optagelser fra alle disse fire gange er tilgængelige her: Bibelundervisning optagelser. Optagelser fra forårets undervisningsgange vil også være at finde der i takt med at de afvikles.