Babysalmesang

Babysalmesang

Babysalmesang er for alle med små børn (0-1 år). Ældre børn (f.eks. søskende) er også velkomne, men programmet er målrettet børn under 1 år. Det er gratis at deltage.  Husk at medbringe en dyne som dit barn kan ligge på.

Du kan også melde dig ind i Facebook gruppen Babysalmesang i Løsning kirke og blive opdateret om evt. aflysninger mm. I foråret 2023 starter babysalmesang op d. 12. januar og er derefter hver anden torsdag kl 10 indtil 8. juni, se kalenderen.

Babysalmesang er ca. 45 min. sang og leg med dit barn. Programmet er stort set uændret fra gang til gang, så børnene genkender og finder ro i de sange/salmer og lege, vi bruger. Det er helt underordnet, hvor godt du synger – børn kan bare godt lide at høre mors/fars stemme! Der er sange med fagter til, sæbebobler, faldskærm, musik på CD, rasleæg, stearinlys og vuggesang.

Efter babysalmesang serveres der kaffe/the/saft og franskbrød i kirkecentret en times tid. Det er helt frit, hvor længe I har lyst til/mulighed for at blive.
Det er helt ok at være med til babysalmesang uden ellers at have kendskab til kirken/den kristne tro. Og man kan godt tilmelde sig selvom man ikke kan komme alle torsdagene – og hoppe ind midt i forløbet!

Du kan også i se denne folder over alt hvad der foregår for børn og familier i foråret 2023: Det’ for børn i Løsning forår 2023

Tilmelding til kirke og kulturmedarbejder Linda Klitlund på 24 90 13 11.