Babysalmesang

Flyer for babysalmesang

Babysalmesang er musik, sang og hygge i en afslappet atmosfære for alle babyer og deres voksne! Programmet er målrettet de små (0-1 år), men man må være med så længe man har lyst – og ældre søskende er også velkommen!

Vi mødes i Løsning Kirke ca. hveranden torsdag kl. 10 hvor vi synger med børnene, laver fagter, spiller med rasleæg og leger med faldskærm, sæbebobler, ærteposer og tørklæder.

Da der for tiden er mange babyer i Korning vil der være mulighed for at gå til babysalmesang i Korning Kirke 5 gange i løbet af foråret 2024: 14/3, 11/4, 25/4, 30/5 og 6/6.

Husk at medbringe en dyne som dit barn kan ligge på. Det er helt underordnet, hvor godt du synger – børn kan bare godt lide at høre mors/fars stemme!

Efter ca. 40 min. med sang er der kaffe med brød og hyggesnak for de der vil! Man må gerne bare deltage de dage man kan – det er ikke et “hold” man tilmelder sig. Det er helt ok at være med til babysalmesang uden ellers at have kendskab til kirken/den kristne tro. Det er gratis at være med.

Du kan melde dig ind i Facebook gruppen Babysalmesang i Løsning kirke og blive opdateret om evt. aflysninger mm.

Du kan også downloade denne flyer for efteråret 2023 – foråret 2024, hvor alle datoer står i: Babysalmesang 2023-24

Du kan også i se denne folder over alt hvad der foregår for børn og familier i foråret 2024: Det for børn i Løsning foråret 2024

Babysalmesang arrangeres af kirke og kulturmedarbejder Linda Klitlund.