Dåbsaften

Dåbsaften

Vi vil gerne invitere dig/jer, der har fået et barn døbt i Løsning eller Korning kirke til en hyggelig aften sammen med andre forældre, der har/skal have, deres barn døbt. Aftenen indeholder gratis aftensmad, oplæg om dåben, forskellige hjælpemidler til, hvordan man kan formidle den kristne tro til sit barn samt information om vores tilbud til børn og børnefamilier

Det er både en stor gave at få sit barn døbt og en stor opgave efterfølgende at oplære sit barn i den kristne tro. Derfor vil vi som kirke gerne give inspiration og vejledning til denne vigtige opgave ved at sætte fokus på dåben og samtidigt give nogle konkrete hjælpemidler til, hvad du kan gøre.

Filip Kildeholm fortæller til dåbsaften

Vi afholder vores dåbsaftner 2 gange årligt, og du kan helt selv vælge den dato, der passer dig/jer. Man deltager blot i én af aftenerne.

Aftenerne foregår i Løsning kirke og Kirkecenter kl. 17.30-19.30. Børnene må gerne være med – det er op til jer. En af kirkens præster samt sognemedhjælper Linda Klitlund står for disse aftener. Der vil være samtale og samvær helt nede på jorden, hvor vi ønsker at tage udgangspunkt i, hvem I som deltagere er, og give et indtryk af, hvem vi er som kirke.

Det er frivilligt, om du vil være med, men vi vil varmt opmuntre dig til at være med – særligt hvis det er det første barn du/I får. Man kan tilmelde sig umiddelbart før eller efter dåben.

Tilmelding kan ske til en af kirkekirkens præster eller til kirkekontoret