Kirkefrø PLUS

Kirkefrø PLUS

Flyer for Kirkefrø Plus

Kirkefrø PLUS er en udvidelse af den ugentlige legestue Kirkefrø, hvor vi 9 gange om året udvider legestuen med et familiearrangement for småbørnsfamilier!

Programmet for Kirkefrø PLUS er:

Kl. 16-17: Kirkefrø (legestue)

Kl. 17-18: Aftensmad (som regel pasta og kødsovs, grøntsager/salat og brød – 20 kr pr. voksen). Betaling for aftensmad kan enten ske kontant eller via MobilePay  – læs mere her.

Kl. 18-19: Oplæg for forældre med emner der relaterer sig til tro og familieliv. Der er børnepasning inde ved siden af under oplægget.

Drop ind/ud efter din families behov. Tilmelding til mad på sms til Benny Rand senest dagen før.

Du kan se mere om datoer, emne og oplægsholdere i flyeren: Kirkefrø og Kirkefrø PLUS 2020. Alle datoer og evt. uddybende information vil også fremgå af kalenderen. Bliv desuden medlem af Facebook gruppen for at få løbende opdateringer.

ALLE er velkomne – uanset tro/overbevisning, bopæl, børns alder osv.. Formålet med Kirkefrø PLUS er – udover hyggen ved at mødes med andre børnefamilier og spise sammen! – at skabe mulighed for at børnene kan lære noget om Gud gennem historierne fra Bibelen, sang, dans, leg og kreativitet. Samtidig er der også mulighed for at forældre kan lytte til vedkommende oplæg om familieliv, parforhold og tro. Arrangementet er fra 16-19 så børnene kan komme hjem i seng! Man behøver dog ikke være med til det hele. Det er fuldt ud tilladt at droppe ind/ud. Kirkefrø PLUS er en af Løsning Kirkes arrangementer for børn/familier.