Kirkefrø PLUS

Kirkefrø PLUS

Kirkefrø PLUS er en udvidelse af den ugentlige legestue Kirkefrø, hvor vi nogle gange om året udvider legestuen med et familie-arrangement for småbørnsfamilier!  Du kan se konkrete datoer i kalenderen eller i denne oversigt over alt hvad der foregår for børn og familier i 2022: Det’ for børn efterår 2022. Du kan også blive medlem af Facebook gruppen Det’ for børn i Løsning kirke, hvor du løbende kan se opdateringer.

Programmet for Kirkefrø PLUS er:

Kl. 16-17: Kirkefrø (legestue)

Kl. 17-18: Aftensmad (som regel pasta og kødsovs, grøntsager/salat og brød – 20 kr pr. voksen, 10 kr pr. barn). Betaling for aftensmad kan enten ske kontant eller via MobilePay. Tilmelding senest dagen før til Linda Klitlund eller i Facebook gruppen.

Kl. 18-19: Oplæg for forældre med emner der relaterer sig til tro og familieliv. Der er børnepasning inde ved siden af under oplægget.

ALLE er velkomne – uanset tro/overbevisning, bopæl, børns alder osv.. Formålet med Kirkefrø PLUS er – udover hyggen ved at mødes med andre børnefamilier og spise sammen! – at skabe mulighed for at børnene kan lære noget om Gud gennem historierne fra Bibelen, sang, dans, leg og kreativitet. Samtidig er der også mulighed for at forældre kan lytte til vedkommende oplæg om familieliv, parforhold og tro. Arrangementet er fra 16-19 så børnene kan komme hjem i seng! Man behøver dog ikke være med til det hele. Det er fuldt ud tilladt at droppe ind/ud.

Kontakt Linda Klitlund for mere info om Kirkefrø PLUS.