Kirkefrø

Flyer for Det’ for børn i Løsning

Kirkefrø er kirkens legestue for børn i alderen 1-5 år (yngre/ældre børn er velkomne, men programmet tilrettelægges til den aldersgruppe!). Opstart i efter sommer er tirsdag d. 20. august.

Vi mødes de fleste tirsdage kl 16-17 i kirkecenteret, undtagen når der er spaghetti-gudstjeneste eller lignende.

Du kan se konkrete datoer i kalenderen eller i denne oversigt over alt hvad der foregår for børn og familier i foråret 2024: Det for børn i Løsning 2024. Du kan også blive medlem af Facebook gruppen Det’ for børn i Løsning kirke, hvor du løbende kan se opdateringer.

Programmet er opbygget nogenlunde ens hver gang med sang, rytmik og bevægelser, en kort bibelhistorie fortalt med forskellige remedier i “børnehøjde”! Derefter forskellige lege og kreative aktiviteter.

Børnene har stor glæde af genkendelige sange og lege med faldskærm, ærteposer, rasleæg m.m. Vi synger sange der handler om, at Gud elsker os og passer på os – og det er det, vi gerne vil give børnene med – at de kan være trygge og altid må bede til Gud og fortælle ham alt. Bibelhistorierne er med til at øge børnenes kendskab til Gud og Bibelen rummer en masse beretninger som har en pointe, de lidt større børn kan relatere til.

ALLE er velkommen! Uanset hvor meget man ellers bruger kirken!

Kirkefrø afholdes på skift af kirke og kulturmedarbejder Linda Klitlund og frivillige forældre. Kontakt Linda Klitlund for mere info om Kirkefrø.