Kirkefrø

Kirkefrø

Kirkefrø er kirkens legestue for børn i alderen 1-5 år (yngre/ældre børn er velkomne, men programmet tilrettelægges til den aldersgruppe!). Opstart i foråret 2022 er mandag d. 31. januar.

Vi mødes mandage kl 16-17 i kirkecentret, se i kalenderen. Bliv desuden medlem af Facebook gruppen for at få løbende beskeder. Én gang i måneden holdes det udvidede arrangement Kirkefrø PLUS med spisning og oplæg for forældrene. I de uger hvor der er spaghetti-gudstjeneste er der ikke Kirkefrø om mandagen.

Programmet er opbygget nogenlunde ens hver gang med sang, rytmik og bevægelser, en kort bibelhistorie fortalt med forskellige remedier i “børnehøjde”! Derefter forskellige lege og kreative aktiviteter.

Børnene har stor glæde af genkendelige sange og lege med faldskærm, ærteposer, rasleæg m.m. Vi synger sange der handler om, at Gud elsker os og passer på os – og det er det, vi gerne vil give børnene med – at de kan være trygge og altid må bede til Gud og fortælle ham alt. Bibelhistorierne er med til at øge børnenes kendskab til Gud og Bibelen rummer en masse beretninger som har en pointe, de lidt større børn kan relatere til.

ALLE er velkommen! Uanset hvor meget man ellers bruger kirken!

Kontakt Benny Rand for mere info om Kirkefrø.