Løsning spejderne

I Løsning er der mulighed for at “gå til spejder” for flere alderstrin. Løsning Spejderne en en del af KFUM spejderne og De grønne pigespejdere,  og holder til i Spejderborgen på Rævebjergvej 7 lige op til Skærven. Du kan læse mere om spejderne på deres website loesningspejder.dk  inkl. om kontakt og tilmelding.

Se også løbende opdateringer på deres Facebook side.

Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Kom og vær med, hvis du vil have masser af gode oplevelser.

Familiespejder

Familiespejder er for børn i alderen 3-7 år og deres familier. Idéen er at give de mindste en smag på spejderlivet og nogle sjove aktiviteter for hele familien. Familiespejder finder sted den første lørdag i hver måned i Spejderborgen kl. 9.30 – 11.30. Læs mere her.

Ulve/Smutter

Ulve og Smutter er for drenge og piger i 2.-3. klasse. I Løsning holder Ulvene og Smutterne altid spejder sammen, hver onsdag kl 16:30-18:00 i Spejderborgen. Man får naturoplevelser, kommer på forskellige løb og får løbende mulighed for at tage mærker. Læs mere her og her.

Junior og Trop spejder

Junior spejder er for drenge og piger i 4.-5. klasse og Trop spejder er for drenge og piger, der går i 6. klasse og op efter. De mødes hver mandag kl 18:30-20:00 i Spejderborgen. Læs mere her og her.

Løsning Spejderborg på Rævebjergvej