Løsning spejderne

Løsning spejderne

I Løsning er der mulighed for at “gå til spejder” for flere alderstrin. Løsning Spejderne en en del af KFUM spejderne og De grønne pigespejdere,  og holder til i Spejderborgen på Rævebjergvej 7 lige op til Skærven. Du kan læse mere om spejderne på deres website loesningspejder.dk  inkl. om kontakt og tilmelding.

Se også løbende opdateringer (ikke mindst omkring Corona) på deres Facebook side.

Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Kom og vær med, hvis du vil have masser af gode oplevelser.

Familiespejder

Familiespejder er for børn i alderen 3-7 år og deres familier. Idéen er at give de mindste en smag på spejderlivet og nogle sjove aktiviteter for hele familien. Familiespejder finder sted den første lørdag i hver måned i Spejderborgen kl. 9.30 – 11.30. Læs mere her.

Ulve/Smutter

Ulve og Smutter er for drenge og piger i 2.-3. klasse. I Løsning holder Ulvene og Smutterne altid spejder sammen, hver onsdag kl 16:30-18:00 i Spejderborgen. Man får naturoplevelser, kommer på forskellige løb og får løbende mulighed for at tage mærker. Læs mere her og her.

Junior/Spejder

Junior er for drenge og piger i 4.-5. klasse, mens spejder er for drenge og piger i 6.-7. klasse. De mødes hver onsdag kl 16:30-18:00 i Spejderborgen. Læs mere her.

Senior spejder

Senior spejder er for piger og drenge, der går i 8. klasse og op efter. Senior spejder handler om fællesskabet med andre spejdere og man får i højere grad ansvarer for at afholde sine egne møder med hjælp fra lederne. Hos seniorerne bliver der sat store forventninger og rykket grænser. De mødes mandage en gang om måneden kl.19:00-21:00 i Spejderborgen. Læs mere her.