Løsning spejderne

Løsning spejderne

I Løsning er der mulighed for at “gå til spejder” for flere alderstrin. Løsning Spejderne udgør de lokale KFUM og K spejdere og De grønne pigespejdere,  og holder til i Spejderborgen på Rævebjergvej 7. Du kan læse mere om spejderne på deres website loesningspejder.dk  inkl. om kontakt og tilmelding.

Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Kom og vær med, hvis du vil have masser af gode oplevelser.

Familiespejder

Familiespejder er for børn i alderen 3-7 år og deres familier. Idéen er at give de mindste en smag på spejderlivet og nogle sjove aktiviteter for hele familien. Familiespejder finder sted den første lørdag i hver måned i Spejderborgen kl. 9.30 – 11.30

Ulve/Smutter

Ulve og Smutter er for drenge og piger i 2.-3. klasse. I Løsning holder Ulvene og Smutterne altid spejder sammen, hver onsdag kl 16:30-18:00 i Spejderborgen. Man får naturoplevelser, kommer på forskellige løb og får løbende mulighed for at tage mærker.

Junior/Trop spejder

Junior spejder er for drenge og piger i 4.-5. klasse, mens trop spejder er for drenge og piger i 6.-7. klasse. De mødes hver onsdag kl 16:30-18:00 i Spejderborgen.