Spaghetti-gudstjeneste

Spaghetti-gudstjeneste

Børnene har en særlig gudstjeneste i børnehøjde: Spaghetti-gudstjenester er en type gudstjenester henvendt til børn i børnehavealderen og deres forældre. De er målrettet til børn i alderen 3-6 år, men alle er velkomne!

Gudstjenesterne foregår tirsdage kl. 16.30, og man vil her møde Pandaen Palle, en kæmpebibel, dukkerne Frede og Frida, en skattekiste og en præst. Derudover vil der være sange og en hyggelig stemning med plads til alle børn. Gudstjenesten tager ½ time og efterfølgende inviterer vi til nem aftensmad bestående af spaghetti og kødsovs. Det koster 20 kr pr voksen og 10 kr pr barn at spise med.

Som noget nyt i efteråret 2022 er der også to spaghetti gudstjenester i Korning kirke d. 6. september og 8. november. I Løsning kirke er der spaghetti gudstjeneste d. 16. august og 25. oktober. I de uger hvor der er spaghetti-gudstjeneste er der ikke Kirkefrø om tirsdagen.

Se også disse oversigter over alt hvad der foregår for børn og familier i efteråret 2022: Det’ for børn i Løsning efterår 2022 og Det sker for børn og unge i Korning efterår 2022.
Du kan også blive medlem af Facebook gruppen Det’ for børn i Løsning kirke, hvor du løbende kan se opdateringer.

Se billeder fra tidligere spaghetti-gudstjenester her: