Børnekirke og klub i hjemmet

Børnekirke og klub i hjemmet

I disse tider handler det om at tænke kreativt, når vi ikke kan mødes til børnekirke i kirken eller i de forskellige klubber. Det er lige nu en situation, som kan give anledning til at lade børnene være medbestemmende – hvad synes børnene at vores hjemme-gudstjeneste skal indeholde?

Klub

Frederik Olesen holder “klub online”

Der er meget inspiration at hente fra DFS, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. På deres facebook side kan du både finde idéer til Minigudstjeneste i hjemmet (se her), hvis nogen af jer kunne få lyst til at prøve at holde jeres egen søndagsfejring/minigudstjeneste hjemme sammen med børn.  Desuden findes der flere gode “bibel-apps” til børn, hvor de kan lytte til bibelhistorie (fx Bibelen for banditter) eller andre hvor man kan skal løse opgaver i forbindelse med en bibelfortælling. Se flere idéer her.

Hver dag kl 11 (men tjek ind 5-10 minutter før) holder Frederik Olesen desuden en live streamet børneklub: Klub Online. Følg med på Facebook her eller læs mere her.

Børnekirke

Vi vil løbende lægge materiale til børnene op her på websiten, på YouTube og på vores Facebook side. Følg med der.

Desuden har Mathias Secher Rom, præst i Bramming Frimenighed, lavet nogle rigtig gode børnekirke videoer, som med fordel kan bruges som et supplement til vores egne live streamede  gudstjenester, som mere henvender sig til voksne. Se Mathias’ børnekirke video til søndag d. 22/3 herunder: