Børnekirke starter også op igen

Børnekirke starter også op igen

Til alle familier med børn!

Velkommen i kirken! Vi håber, at mange børnefamilier igen vil komme i kirke. Det kan være svært at starte op med noget efter en længere pause – både med vuggestue/dagpleje, børnehave og skoleliv. Måske synes I også, det lyder lidt besværligt at komme i kirke igen – nu med bookingsystem og det hele! Men lad det ikke afholde jer fra at komme! Gå endelig ind og meld jer til gudstjenesterne – der er god plads -også til børnefamilier! Og I skal selvfølgelig som familie sidde lige så tæt som I plejer, ikke med afstand mellem jer!

Der vil være farveblyanter og tegninger klar til børnene til alle gudstjenester, som der plejer at være. Meld jer gerne til i god tid – tænk ikke, at I tager pladsen fra andre! Det er lige så vigtigt, at I som familier er der. Og hvis der bliver efterspørgsel på gudstjenester, er der mulighed for at der afholdes flere end dem, vi har meldt ud.

Det vil fremgå af kalenderen, til hvilke gudstjenester der er børnekirke i Løsning kirke. De næste gudstjenester med børnekirke er 21/5 kl 10:30, 24/5 kl 10:30 og 1/6 kl 10:00. Vi kan med bookingsystemet se hvem der kommer og dermed målrette børnekirke – og vurdere om der skal deles op i små og store børn, eller om det bliver én gruppe af børn.

Det er jer helt frit, om I som forældre går med ud til børnekirke. Gør det, jeres barn/børn har behov for. Vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer med afstand og håndhygiejne (sprit eller håndvask) når vi går ud til børnekirke.

Til jer der normalt står for børnekirke: Vi vil tage kontakte til jer og spørge om I vil afholde børnekirke på de dage, I er sat på til. Og vi kan også finde på at spørge jer til andre. Men det er helt ok at sige nej. Det er en anden situation, end vi er vant til. Men vi vil gerne bruge de muligheder, vi har for at være kirke sammen!

Vi glæder os til at se jer!

Hilsen Linda Klitlund