Det’ for børn i Løsning efteråret 2022

Det’ for børn i Løsning efteråret 2022

Du kan allerede nu se frem til efter sommerferien, hvor aktiviteter for børn og børnefamilier igen starter op i Løsning kirke. Du kan se dem alle i denne flyer: Det’ for børn i Løsning efterår 2022.  Hvis du gerne vil have en påmindelse om aktiviteterne, så meld dig ind i vores facebook-gruppe Det’ for børn i Løsning Kirke.

Kirkens aktiviteter for børnefamilier foregår som noget nyt om tirsdagen. Der veksles mellem legestue (Kirkefrø) og spaghettigudstjenester.

Her i efteråret har vi også en koncert med “Englesang” fra Kolding, som synger kristne børnesange, som man også kan se og høre på deres YouTube-kanal. Vi glæder os til at høre dem live og synge med på deres sange i Løsning Kirke d. 27. september kl. 16.30! Det er en god ide at lytte til deres sange på YouTube hjemme, så børnene er klar til at synge med. Der er gratis entre og efter koncerten er der mulighed for nem og billig aftensmad – spaghetti og kødsovs, grøntsager og brød for 20 kr pr voksen og 10 kr. pr barn. Tilmelding ikke nødvendig. Alle er velkommen!

Der vil ca. 1 gang om måneden være fællesspisning (uden tilmelding) for børnefamilier, enten i forbindelse med spaghettigudstjenester, koncert eller Kirkefrø PLUS, som er en aften fra kl. 16-19 med udvidet legestue med oplæg for forældre og børnepasning imens. Se alle datoerne i kalenderen. Bemærk forskellen i tidspunkter alt efter hvilken aktivitet det er.

Hver anden torsdag kl 10:00 er der Babysalmesang i Løsning kirke. Vi synger og hygger med de små i ca. 40 min. Derefter er der mulighed for at få kaffe, saft, brød og hyggesnak i kirkecentret. Det er gratis. Datoerne for efteråret er: 18/8, 1/9, 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11, 24/11, 8/12. Tjek også Facebook gruppen for Babysalmesang i Løsning kirke.

Hvis du går i skole og kan lide at synge og bevæge dig, så kom og vær med til Gospel-kids (børne/juniorkor)! Vi øver hver anden torsdag kl. 14.30-15.30 i Løsning Kirke. Det koster 75 kr om året. Vi optræder ved udvalgte gudstjenester og arrangementer. Her i efteråret øver vi også til Luciaoptog som vi optræder med 2 gange i december. Datoer for øvning er 1/9, 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11 og 24/11.  Tjek også Facebook gruppen for Gospel-kids Løsning.

Husk også, at der for de lidt større børn også er mulighed for at være med i klubberne i missionshuset: Kirkespiren og Juniorklub og mulighed for at gå til spejder ved Løsning Spejderne. I flyeren herunder er der også vist hvornår der er møde og mad i Løsning missionshus.