Det’ for børn i Løsning efteråret 2023

Det’ for børn i Løsning efteråret 2023

Flyer for Det’ for børn i Løsning

Aktiviteter for børn og børnefamilier starter op igen i Løsning kirke og -kirkecenter, samt missionshus. Du kan se dem alle i denne flyer: Det for børn og familier efterår Løsning 2023

Hvis du gerne vil have en påmindelse om aktiviteterne, så meld dig ind i vores facebook-gruppe Det’ for børn i Løsning Kirke.

Tirsdag d. 22. august er der Kirkefrø i Løsning Kirkecenter. Det er en legestue for børn i alderen 1-5 år som foregår tirsdage kl. 16-17. Vi synger, hygger, leger, hører bibelhistorier og en masse andet. Kom og vær med. Det er gratis og alle er velkommen!

Nogle tirsdage er der ikke legestue, fordi der i stedet er Spaghettigudstjeneste og derefter aftensmad.

Hver anden torsdag kl 10:00 er der Babysalmesang i Løsning kirke. Vi synger og hygger med de små i ca. 40 min. Derefter er der mulighed for at få kaffe, saft, brød og hyggesnak i kirkecentret. Det er gratis. I efteråret starter babysalmesang op d. 24. august og er derefter hver anden torsdag kl 10:00 indtil d. 23. november. Tjek også Facebook gruppen for Babysalmesang i Løsning kirke.

Hvis du går i skole og kan lide at synge og bevæge dig, så kom og vær med til Gospel-kids (børne/juniorkor)! Gospel-kids starter op igen i Løsning Kirke på torsdag d. 24. august. Det er et børnekor for børn, der minimum går i 0. klasse. Vi øver 7 gange i løbet af efteråret, torsdage kl. 14.30-15.30 med drop ind fra kl. 14. Af og til optræder vi også med det, vi har lært.  Tjek også Facebook gruppen for Gospel-kids Løsning.

Husk også, at der for de lidt større børn også er mulighed for at være med i klubberne i missionshuset: Kirkespiren og Juniorklub og mulighed for at gå til spejder ved Løsning Spejderne.

Desuden er der “Møde og mad” nogle torsdage i efteråret i Løsning missionshus – se flyeren.