Det sker for børn og unge i Korning efteråret 2022

Det sker for børn og unge i Korning efteråret 2022

I denne flyer kan du se alt det der sker i Korning for børn og unge i efteråret 2022: Det sker for børn og unge i Korning efterår 2022

Hver anden tirsdag kl kl 14:30-16:00 på Korning skole er der Korning børneklub (bemærk: flyttet fra fredag til tirsdag). Opstart efter sommerferien er fredag d. 26. august. Du kan blive medlem af Facebook gruppen for at se løbende opdateringer og billeder. Kontakt Benny Rand eller Karen Birthe Nørgaard for at høre mere.

Som noget nyt har vi nu også spaghetti-gudstjenester i Korning. Det er flettet sammen med børneklubbens program. De to spaghettigudstjenester er d. 6/9 og d. 8/11 i Korning Kirke kl. 16.30. Spaghettigudstjeneste er en kort og børnevenlig gudstjeneste med en præst, en skattekiste, sang og fagter – og Palle Panda! Efter gudstjenesten spiser vi sammen i Korning Missionshus (Spaghetti og kødsovs) ca. kl. 17. Ingen tilmelding – alle er velkommen

Hver torsdag kl 18:30-20:30 er der Korning Teenklub i KIF’s klubhus, Ussingvej 15. Første gang vi mødes efter sommerferien er d. 18. august. Derefter er der teenklub til og med d. 1/12 undtagen efterårsferien i uge 42. Se løbende opdateringer  i Facebook gruppen.

Der er også mulighed for at være med til Kirkefrø, Gospel-kids og Babysalmesang i Løsning kirke og Kirkecenter. Læs mere her.