Kalender

Kalender

Begivenheder

19. marts 2019

Morgenandagt

Hver tirsdag morgen kl. 8 afholdes der morgenandagt i Løsning kirke. Morgenandagten tager ca. 20 minutter, og fungerer som en kort liturgisk gudstjeneste med nadver, som ledes på skift af kirkens præster. Efter gudstjenesten bliver præsten i kirken, hvis man ønsker forbøn, samtale eller skriftemål. Læs mere om morgenandagts gudstjenesterne.
19. marts 2019

Lektiecafe for flygtninge og indvandrer

Lektiecaféen er for dig, der er flygtning eller indvandrer, og som gerne vil have hjælp til lektier. Vi mødes hver tirsdag kl 16-17:30 i Løsning Kirkecenter. Læs mere om lektiecafe. For yderligere information, så kontakt Tascha Sindberg. Har du lyst til at være frivillig? Så meld dig gerne!
19. marts 2019

Aften for enlige – fællesspisning

Der kan være mange grunde til at være alene. Kom som du er, med alt det som er dig. Ung som gammel, alle skal være meget velkommen. Læs mere om Aften for enlige eller se flyer her: Aften for enlige – forår 2019 Deltagelse koster 70 kr + drikkevarer. Tilmelding til Kirkekontoret senest onsdag d. 13 marts, tlf.: 75 79 00 14, eller ring og hør nærmere hos sognemedhjælper Randi Hummelmose, tlf.: 51 16 09 60.
20. marts 2019

Fastemeditation

Du inviteres hermed til at deltage i en fælles fastemeditation i perioden mellem fastelavn og påske. Fastetiden er en forberedelsestid frem mod påske, og allerede nu har vi mulighed for at overveje, hvilken slags faste vi gerne vil have. Fasten kan være at afstå fra noget, men den kan også indebære at gøre noget. Måske noget du længe har tænkt på at gøre, men som du endnu ikke er begyndt med. Fastemeditationen arrangeres indenfor følgende ramme: Deltagerne mediterer i ugens…
21. marts 2019

Babysalmesang

Babysalmesang er for alle med små børn (0-1 år). Ældre børn (f.eks. søskende) er også velkomne, men programmet er målrettet børn under 1 år. Det er gratis at deltage. Læs mere om babysalmesang eller hent flyeren: Babysalmesang forår 2019. Tilmelding til sognemedhjælper Linda Klitlund på sms 24901311.
21. marts 2019

Åben bibelstudie gruppe

Velkommen til åben bibelstudiegruppe! Vi mødes den tredje torsdag i hver måned. Ingen forud kendskab, bare lyst til at se hvad kristendom er for noget. Vi læser et stykke i Bibelen – og taler om det vi har læst. Der kræves ingen tilmelding, forudsætninger eller forberedelse for at deltage. Alle er hjertelig velkommen til et hjerteligt og uhøjtideligt fællesskab!
21. marts 2019

Koncert med Trio con Spirito

Koncert med ro og velvære – fordybelse og refleksion – tid til at ånde og være Torsdag den 21. marts, kl. 19.30 besøger Trio con Spirito Løsning Kirke og inviterer ind i et meditativt, musikalsk rum, hvor krop og sjæl kan finde hvile. Trio con Spirito består af Pia Kaufmanas, fløjte, Sigrid Kongshøj-Munch, viola, og Torsten Borbye Nielsen, guitar – 3 konservatorieuddannede, klassiske musikere, som i forskellige musikalske konstellationer har spillet mange hundrede koncerter i ind- og udland og indspillet…
25. marts 2019

Brætspil for kvinder og mænd

Hver anden mandag kl. 09.00-11:30 i Kirkecentret er der hyggeligt samvær hvor vi spiller brætspil. Vi begynder med morgensang, kaffe og brød. Det koster 20 kr at deltage Tag gerne spil med. Alle mænd og kvinder er velkomne.
25. marts 2019

Kirkefrø

Kirkefrø er kirkens legestue for børn i alderen 1-5 år, som Linda Klitlund står for. Vi hører spændende historier fra Bibelen, synger, danser, tegner og leger. Der er kirkefrø hver mandag   kl 16-17. Læs mere om Kirkefrø.
25. marts 2019

Kirkefrø PLUS v/Merete Pihl Konrad

Merete Pihl Konrad, Familierådgiver i Aarhus Kommune – Temaet er: Den travle/stressede børnefamilie Tilmelding til Linda Klitlund – det koster 20 kr pr voksen at spise med. Læs mere om Kirkefrø PLUS eller hent flyeren: Kirkefrø PLUS 2019
29. marts 2019

Korning børneklub

Alle børn kan være med i Korning Børneklub! Det foregår hver anden fredag på Korning skole kl. 15-16.30. Der er sang, leg og forskellige sjove og kreative aktiviteter. Vi hører om Gud, Jesus og kirken. Vi får af og til besøg af vores præster og tager også på tur til Korning kirke. Vi er særligt med, når der er familiegudstjeneste (4 gange om året). Hver gang er der en forfriskning (saft og kage/frugt). Vi glæder os rigtig meget til at…