Kalender

Begivenheder

Hverdagsgudstjeneste og adventsfest i Løsning kirke

Igen i år inviterer vi indenfor til hverdagsgudstjeneste sammen med Besøgstjenestens adventsfest. I skøn forening går vi først til gudstjeneste og derefter til adventsfest i kirkecenteret. Vi kan glæde os til fællesskab, risalamande, sang, julehistorie og en overraskelse. Adventsfesten er onsdag den 6. december kl. 14.00 i Løsning Kirke. Vi fortsætter festlighederne i kirkecenteret til kl. 16.30. Alle er hjerteligt velkommen.

2. søndag i Advent – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30. Filip Torp Kildeholm er prædikant og Finn Rønne er liturg (da Filip pt. går med krykker). Gudstjenesten live-streames. Der er børne- og juniorkirke for både små (0-6 år), store (0.-3. klasse) og juniorer (4.-7. klasse) under prædiken.

Juleaften kl 15:00 – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste juleaften i Løsning kirke kl 15:00 ved Sune Skarsholm. Gudstjenesten live-streames. Der er også familiegudstjeneste kl 11:00 og gudstjeneste kl 13:30 i Løsning kirke.

Juledag – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste Juledag i Løsning kirke kl 11:00 ved Sune Skarsholm. Gudstjenesten live-streames. Der er ikke børnekirke under prædiken.