Kalender

Begivenheder

Høstgudstjeneste – Korning v/Sune Skarsholm

Høstgudstjeneste i Korning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Under gudstjenesten er der mulighed for at give en gave (som kan stiles til et bestemt formål efter eget ønske). Kuverter ligger i våbenhuset.

Høst- og familiegudstjeneste i Løsning kirke

Høst- og familiegudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Filip Torp Kildeholm. Gudstjenesten live-streames. Velkommen til en taknemlighedsfest for alle generationer i Løsning kirke – hvor vi siger Gud tak for alt hvad han har givet os. Man må meget gerne medbringe frugt/grønt/blomster fra haven, som kan bæres ind ved gudstjenestens start. Efter gudstjenesten er der salg af pølser og brød mm ude foran kirken.

Høstfest med Thomas Kristensen

Vi inviterer indenfor til dette års høstfest for besøgsvenner, Aften for enlige og alle andre interesserede. Vi begynder i kirken kl. 14.00 med en lille gudstjeneste med nadver og derefter fortsætter høstfesten inde i kirkecentret. I kirkecentret vil der ud over hygge, fællesskab, dejligt kaffebord og fællessang, også være besøg af tidligere sognepræst i Hvide Sande: Thomas Kristensen. Han vil holde et lille foredrag, hvor emnet er: “Med rutebilen på livsrejse”. Gå ikke glip af denne hyggelige eftermiddag! Tilmelding ikke…