Koncerter

Koncerter

Der afholdes med jævne mellemrum koncerter i både Løsning kirke og Korning kirke. Disse annonceres i kirkebladet og kan også ses i kalenderen. Det varierer hvorvidt koncerterne er gratis eller koster en mindre entré pris.

I efteråret 2021 er der arrangeret to klassiske koncerter med Messingmonopolet d. 21. september og med NOVO Quartet d. 15. oktober. Ved begge koncerter skal der købes billet på forhånd.

DRs pigekor optrådte i 2017

Nogle koncerter er målrettet børn og familier. F.eks. har vi haft koncert med Joachim Hejslet m.fl. som sang sangene fra Kongebørn CD’en. Hvert år afholdes der også en julekoncert for børn, hvor både Lise P band har optrådt med Alletiders Historie  og i 2018 optrådte Sigurd Barret med hans julekoncert .

Nogle koncerter har været stort oplagte begivenheder. F.eks. fik vi i 2017 en unik mulighed for at afholde en koncert med DRs pigekor. Af øvrige tidligere koncerter kan nævnes Northern Assembly, påskesalmesang ved Lise P bandArvid Asmussen og endelig har Klezmer Duo medvirker flere gange, bl.a. ved høstgudstjeneste. Senest har Trio con Spirito spillet en instrumental koncert ifm. fastetiden, Gospel Kids har optrådt for børnene og vi har haft en skøn lovsangsfest ved Peter Ringgard og band.

Klezmer Duo medvirker ved en høstgudstjeneste
Trio con Spirito
Gospel kids koncert
Lovsangsfest med Peter Ringgard og band. Foto af Silas Bang

Koncert i 2017 med Northern Assembly: