Ny i Løsning og Korning kirker

Ny i Løsning og Korning kirker

For English? Click here…

Hvad end du er flyttet til Løsning eller Korning for nylig, har boet her i mange år eller kommer fra et andet sogn, så er du hjertelig velkommen i kirkerne i Løsning og Korning. Vi håber at du her må møde et varmt og godt menighedsfællesskab og en inspirerende, god og sand forkyndelse. Frem for alt så håber vi, at du igennem kirkerne må få lov til at “møde” Jesus Kristus, som gav sit liv på korset for dig. Du kan læse mere om vores kirker eller se flyeren her: Til dig som er ny.

Se denne præsentation af Løsning og Korning Kirker

Redigering og video: Lasse Kobbersmed – Video: Silas Bang og Linda Klitlund

Flyer til dig som er ny

Du er velkommen til blot at droppe ind som du er og være med til gudstjeneste om søndagen, som oftest er kl 9:00 og kl 10:30. Tidspunktet for gudstjeneste i Korning og Løsning skifter fra søndag til søndag, se kalenderen. I Løsning vil du blive budt velkommen af nogle frivillige kirkeværter, som også vil kunne svare på eventuelle spørgsmål. Du kan læse mere om gudstjenesterne, se gudstjenesten live streamet og kan også se optagede prædikener.

I både Løsning og Korning har vi adskillige arrangementer i ugens løb, både for børn, voksne og ældre, som du kan læse om på denne website eller i kirkebladet, samt om kirkens arbejde og seneste nyheder. Du kan også følge kirkens Facebook side, da alle mindre nyheder, orienteringer, påmindelser og øvrige små dryp kommer ud den vej.

Hvis du ønsker at blive en del af et mindre fællesskab kan du blive en del af bibel-studiegruppe, som fungerer som små grupper i det store fællesskab. Alternativt kan du også være med til åben bibelstudiegruppe, hvor man blot kan dukke op uden tilmelding. Læs mere om menighedsfællesskabet  og om arrangementer og klubber for børn.

Åbne døre indtil Løsning kirke

Hvis du er ny i byen, er der i både Løsning og Korning et væld af muligheder og aktiviteter. Hvis du bor i et andet sogn og ønsker at knytte til Løsning eller Korning kirke, kan du overveje at løse sognebånd.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte vores kordegn Else Lausenkirkekontoret eller tage kontakt til én af vores to præster Sune Skarsholm eller Filip Torp Kildeholm. Det gælder også hvis du ønsker en at vende tunge spørgsmål med eller har ønske om sjælesorg – eller hvis det handler om dåbvielse eller begravelse.

Vi håber at du må opleve det at komme i kirke i Løsning og Korning, som at være en del af en levende menighed og fællesskab. Hvis du ønsker, kan du også engagere dig som frivillig i nogle kan de mange forskellige opgaver der findes i og ud fra kirken.