Sommer i by – Løsning festuge

Sommer i by – Løsning festuge

Hvert år afholder Sommer i By festuge i Løsning i uge 32, hvor der bl.a. opstilles et stort festtelt på Skærvens festplads.

Det er altid en festlige uge med mange forskellige arrangementer, som plejer at samle hele byen. De enkelte arrangementer varierer fra år til år, f.eks. banko, Børnenes dag, fællesspisning i teltet og fest i teltet både fredag og lørdag aften, og ikke mindst ringridning.

En traditionel del er også cykelløbet “Tour de Løsning” torsdag aften. Her deltager mange af byens borgere og virksomheder. Løsning kirke var i 2018 også repræsenteret ved et hold i genkendelige grønne trøjer.

Cykelløb til Sommer i By 2018 © Løsning Lykkes

Fredag aften er der som regel “Open by Night” hvor alle får en mulighed for at gå en tur ned af Vestergade og se de mange boder. Løsning kirke er også åben og man har mulighed for at se kirken, få en kop kaffe/saftevand og lidt snack – og måske en god snak med en af kirkens ansatte eller andre fra menigheden. I løbet af aftenen er der også musik indslag, hvor alle er velkomne til at komme ind i kirken og nyde den fredfyldte atmosfære. Nogle år har der desuden været mulighed for at komme op i klokketårnet på Løsning gamle kirke.

Open by Night på Vestergade