Plads Booking

Plads Booking

Her ser du de kommende gudstjenester og øvrige arrangementer, hvor det er nødvendigt at booke plads i kirken. Klik her for kun at se arrangementer. Læs vejledningen til hvordan du gør her. Ring til Else Laursen hvis du skal have hjælp.
Mød ikke op hvis du har symptomer på Covid-19 – og husk at afbestille din booking ved at skrive til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email!

27. juni 2021

4. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 9:00 ved Sune Skarsholm. Denne gudstjeneste live-streames. Læs dagens tekst for 4. søndag efter Trinitatis. Se alle Corona regler. Det er ikke længere et krav at bære mundbind. Det er nødvendigt at booke plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du…
27. juni 2021
Korning kirke

4. søndag efter Trinitatis- Korning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Korning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Læs dagens tekst for 4. søndag efter Trinitatis. Se alle Corona regler. Det er ikke et krav at bære mundbind. Det er nødvendigt at booking plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du booker plads.