Gudstjeneste

Gudstjeneste

1. august 2021

9. søndag efter Trinitatis – Korning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Korning kirke kl 9:00 ved Sune Skarsholm. Læs dagens tekst for 9. søndag efter Trinitatis. Se alle Corona regler. Det er nødvendigt at booking plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du booker plads.
1. august 2021

9. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Denne gudstjeneste live-streames. Læs dagens tekst for 9. søndag efter Trinitatis. Pga. sommerferie er der ikke børnekirke denne søndag. Se alle Corona regler. Det er nødvendigt at booke plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du booker…
8. august 2021

10. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 9:00 ved Sune Skarsholm. Denne gudstjeneste live-streames. Læs dagens tekst for 10. søndag efter Trinitatis. Se alle Corona regler. Det er nødvendigt at booke plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du booker plads.
8. august 2021

10. søndag efter Trinitatis – Korning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Korning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Læs dagens tekst for 10. søndag efter Trinitatis. Se alle Corona regler. Det er nødvendigt at booking plads! Ønsker du at afbestille, så skriv til webmaster@lkkirker.dk eller brug link i booking email! Det er vigtigt, at du husker at afbestille din booking hvis du ikke kommer, så en anden kan få pladsen! Husk at angive antal pladser, når du booker plads.
10. august 2021
Kort liturgisk morgengudstjeneste

Kort liturgisk morgengudstjeneste

Hver tirsdag morgen kl. 8:00 afholdes der en kort liturgisk gudstjeneste i Løsning kirke, undtagen i skolernes ferier. Gudstjenesten tager ca. 20 minutter, og fungerer som en kort liturgisk andagt med veksellæsninger, bønner, stilhed, salmer og nadver, som ledes på skift af kirkens præster. Efter gudstjenesten bliver præsten i kirken, hvis man ønsker forbøn, samtale eller skriftemål. ”Søg Herren og hans styrke, søg altid hans ansigt!” Sådan står der i Salmernes bog i Bibelen (Sl 105,4). Vi har brug for at søge Herren…
5. september 2021

Høst- og familiegudstjeneste – Løsning v/Sune Skarsholm

Høst- og familiegudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Denne gudstjeneste live-streames. Medbring gerne bær, frugt og blomster fra årets høst. Vi indsamler en høstgave til kirkeligt arbejde i og udenfor sognene.
15. september 2021

Hverdagsgudstjeneste og høstfest – Løsning v/Sune Skarsholm

Hverdagsgudstjeneste i Løsning kirke ved Sune Skarsholm (særligt tilrettelagt for ældre og handicappede) med efterfølgende høstfest i kirkecenteret.  Dette år samler vi kræfterne og lægger hverdagsgudstjenesten sammen med Besøgstjenestens høstfest. I skøn forening går vi først til gudstjeneste med nadver og derefter høstfest i kirkecenteret. Vi glæder os til fællesskabet og hygge med sang og kaffebord.
  • 1
  • 2