Ældregudstjeneste

Ældregudstjeneste

2. december 2020

Hverdagsgudstjeneste og adventsfest

Onsdag den 2. december kl. 14.00 i Løsning Kirke og til 16.00 i Kirkecentret. Igen i år samler vi kræfterne og lægger Ældregudstjenesten sammen med Besøgstjenestens julefest. I skøn forening går vi først til gudstjeneste med nadver og derefter Adventsfest i kirkecentret. Gudstjenesten er ved Filip Torp Kildeholm. Vi glæder os til hygge, ris a la mande, sang og julehistorie. Kom og vær med! Alle er hjertelig velkommen, og vi glæder os til at være sammen! Det er ikke nødvendigt…
6. januar 2021

Hverdagsgudstjeneste – Løsning v/Sune Skarsholm

Hverdagsgudstjeneste i Løsning kirke ved Sune Skarsholm særligt tilrettelagt for ældre og handicappede.  OBS:  Der er krav om mundbind når man går rundt, men ikke når man sidder ned. Og husk selvfølgelig at holde afstand – se alle Corona regler. Det er ikke nødvendigt at booke plads til gudstjenesten.
3. februar 2021

Hverdagsgudstjeneste – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Hverdagsgudstjeneste i Løsning kirke ved Filip Torp Kildeholm særligt tilrettelagt for ældre og handicappede.  OBS:  Der er krav om mundbind når man går rundt, men ikke når man sidder ned. Og husk selvfølgelig at holde afstand – se alle Corona regler. Det er ikke nødvendigt at booke plads til gudstjenesten.