Gudstjeneste i Løsning

Gudstjeneste i Løsning

3. juni 2020

Hverdagsgudstjeneste – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Hverdagsgudstjeneste i Løsning kirke ved Filip Torp Kildeholm særligt tilrettelagt for ældre og handicappede. Der vil ikke være kaffe og samvær i kirkecenteret efterfølgende! Læs her om praktiske regler ift. afstand, siddepladser, hygiejne og nadver. Der er en begrænsning på 90 personer i Løsning kirke. Det er ikke nødvendigt at booke plads til gudstjenesten.
7. juni 2020

Trinitatis søndag – Løsning kl 8:30 v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke ved Sune Skarsholm. Læs dagens tekst for Trinitatis søndag. Der er også gudstjeneste kl 11:30. Læs her om praktiske regler ift. afstand, siddepladser, hygiejne og nadver. Der er en begrænsning på 90 personer i Løsning kirke. Det er derfor nødvendigt at booke plads her. Forvent at få anvist plads i kirken. Denne gudstjeneste live streames og kan følges online på YouTube. Læs mere her.
7. juni 2020

Trinitatis søndag – Løsning kl 11:30 v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke ved Sune Skarsholm. Læs dagens tekst for Trinitatis søndag. Der er også gudstjeneste kl 8:30. Læs her om praktiske regler ift. afstand, siddepladser, hygiejne og nadver. Der er en begrænsning på 90 personer i Løsning kirke. Det er derfor nødvendigt at booke plads her. Forvent at få anvist plads i kirken.