Fælles sommerudflugt d. 1. juni

Fælles sommerudflugt d. 1. juni

Besøgstjenesten, Vågetjenesten og gruppen af Aften for enlige vil gerne invitere alle interesserede med på sommerudflugt onsdag den 1. juni 2022 kl 13:00-17:30. 

Med lift– og turbus går turen rundt på Juelsmindehalvøen. Chauffør Per Frost vil lede os ad smukke veje, rundt i området. Kaffen vil vi nyde på Restaurant Vejle Fjord, som har skøn udsigt over fjorden og haven med de mange rododendroner. Udsigten kan nydes fra den store terrasse
og der er elevator fra restauranten til haven for dem som vil ud at trille.

Vi mødes ved Løsning Kirkes parkeringsplads kl. 13.00. Hjemkomst forventes kl. 17.30. Husk en drikkedunk med vand til køreturen!

Vi har igen i år valgt at bestille en lift bus, og en tur bus, så det er muligt for alle at komme med. Chauffør Per Frost er dygtig til at hjælpe os med på- og afstigning. Det er vigtigt ved tilmelding at meddele, om man ønsker plads til kørestol eller rollator, så vil der på forhånd være sørget for alt. Ligeledes hvis der ønskes diabetes kost.

Af hensyn til særlig lift bus, skal tilmelding ske. Oplys om der er kørestol eller rollator og gerne ved samme lejlighed om der ønskes diabetes kost.

Tilmelding kan ske til kirkekontoret Else Laursen. Pris for hele turen: 130 kr. som betales i bussen. Har man ikke råd, kan man inden turen søge om tilskud, ved at rette henvendelse til sognemedhjælper Randi Hummelmose eller kirkekontor.

Vel mødt til en rigtig smuk tur, hvor alle er hjertelig velkomne!

Hent flyer som PDF her: Sommerudflugt 2022