Fællessang i Løsning

Fællessang i Løsning

Vi har en vidunderlig sangskat i Danmark med masser af skønne sange og salmer til forskellige årstider, begivenheder i livet og sindsstemninger. Sange som løfter sindet og bevæger kroppen.

Danskerne har (gen)opdaget glæden ved at synge sammen og styrken i at have noget at være fælles om. Nu kan du dykke ned i sangskatten ved at deltage i

Fællessang i Løsning

Tirsdag 22. september, 20. oktober, 24. november

kl. 19.00-20.00 i Løsning Kirke

(spisning kl. 18.00)

Arrangementet er gratis og arrangeres i samarbejde med Løsning Borgerforening! Vi holder selvfølgelig øje med Covid-19 situationen og indretter os efter det!

Vi synger sange i alle genrer og stilarter: pop og rock – klassisk og kirkeligt. Send dine sangønsker på mail til pianist Linda Klitlundlinda@lkkirker.dk – eller bliv medlem af Facebook gruppen: Fællesang i Løsning, hvor du kan foreslå sange og få seneste opdateringer.

Der er desuden fællesspisning i Løsning Kirkecenter kl. 18.00-19.00 for dem der har lyst. Det koster 70 kr og betales ved indgangen med MobilePay 49665 (til Borgerforeningen) – det betales ikke via booking!

Tilmelding til både fællesspisning og fællessang er nødvendig af hensyn til antal kuverter og pladser! Tilmeld dig her: 22. september, 20. oktober, 24. november