Fastelavnsgudstjenester d. 14. februar

Fastelavnsgudstjenester d. 14. februar

Søndag d. 14. februar er det fastelavn! Vi kan desværre ikke gøre som vi plejer: at mødes hele byen til gudstjeneste og efterfølgende slå katten af tønden. Men vi kan fejre det med ½ times familiegudstjeneste i Løsning kirke kl 9:00 og kl 10:00 og i Korning kirke kl 11:00. Der vil være dukketeater og fastelavnsbolle, krea-pose og slik til børnene. Børnene må meget gerne komme udklædt.

Vi overholder selvfølgelig alle Corona regler – og alle deltagende skal selvfølgelig holde god afstand og bære mundbind (fra 12 år). Pga. pladsbegrænsinger er det nødvendigt at booke plads – og det er desværre først til mølle. Derfor er gudstjenesterne kl 9:00, kl 10:00 og kl 11:00 også fortrinsvis for børnefamilier – øvrige fra menigheden kan booke plads til aftengudstjenesten kl 19:00 i Løsning kirke. Gudstjenesten kl 9:00 har tidligere været annonceret som en “almindelig” gudstjeneste, men er blevet ændret til en familiegudstjeneste.

Familiegudstjenesten kl 10:00 live-streames på YouTube, så alle også har mulighed for at følge med derhjemme. Ligeledes live-streames aftengudstjeneste kl 19:00 undtagelsesvist.

Fastelavns PR