Fjeldretræte for mænd i august 2024

Fjeldretræte for mænd i august 2024

Flyer for fjeldretræte

Her er en attraktiv mulighed, som du bør overveje, hvis du er mand og kunne tænke dig lidt eftertænksomt eventyr, sammen med andre mænd fra lokalområdet – sensommer på fjeldet er fantastisk!

Hvor og hvornår?
Retræten er fra onsdag den 14. til søndag den 18. august med afgang fra Løsning kirkes P-plads (tidspunkt tilgår). Vi er hjemme igen søndag aften omkring midnat.

Hytten
Hytten har en smuk udsigt over fjeldet og er beliggende i Rødalen, der er en del af fjeldområdet Filefjeld, syd for Jotunheimen i Norge. Hytten er lige dele charmerende og primitiv med tørkloset, sparsomt med varmt vand, gaskomfur og køleskab. Der produceres lidt el ved hjælp af solceller. I de forholdsvise små soverum ligger vi 2-4 personer. Der er desuden et skønt vildmarksbad.

Program
Store dele af retræten består af længere vandreture i fjeldet. Dagene vil blive indrammet i bøn med periodisk stilhed, og der vil blive god tid til både refleksion over liv og tro, gode samtaler, mandhørm, gode historie og oplæg undervejs.

Forudsætninger for at være med:

  • du er i rimelig form til timelange fjeldvandringer
  • du har den store nysgerrighed på Gud, og det der udfordrer dig i dit liv.

Vi er forskellige som mennesker, og det er en grundlæggende værdi på turen at respektere det. Samtidig kan vi også lære af hinanden, dele og berige hinanden – menneskeligt og åndeligt.

Tilmelding
Der er stadig ledige pladser – sidste tilmeldingsfrist er den 10. juni 2024 eller når der er fyldt op.

Tilmeld på mail
s.johan.nielsen@gmail.com
eller mobil 22836963

Pris
2950 kr. der inkluderer hytte, transport og forplejning
(inkl. buffet på færgen tur/retur )

Deltagerantal: max. 10 pers

Læs mere om turen og om tilmelding i flyeren: Fjeldretræte 2024