Ansatte

Ansatte

Ansatte medarbejdere ved Løsning og Korning kirker.
Bemærk, det er kun muligt at sende personfølsomme oplysninger via Sikker post formularen til Else.

Kordegn/kirkesanger

Else Laursen

Else er kirkesanger ved Løsning Kirke og kordegn for både Løsning og Korning. Else varetager bl.a. alle de administrative opgaver på kirkekontoret.
Organist

Line Skydstofte Nikolajsen

Line er organist ved både Løsning og Korning kirker. Line er i gang med at læse musikterapi ved Aalborg Universitet og vil efter en orlov fra 1.9.2019 – 1.7.2020 være tilbage som fast organist, dog kun ved søndagens gudstjenester så længe hun er under uddannelse. Linda Klitlund varetager nogle af de øvrige musiske opgaver og vikarer vil blive anvendt f.eks. at spille orgel til begravelser mm.
Sognemedhjælper

Benny Rand

Benny har sammen med Linda Klitlund ansvar kirkens aktiviteter for børn, heriblandt Kirkefrø og Kirkefrø PLUS, samt leder og sparringspartner for børne- og teenklubber i Korning og Løsning. 
Pedel

Henning Kristensen

Henning er pedel/alt-mulig-mand ved Løsning kirke og hjælper med alt praktisk især ifm. arrangementer.
Graver

Claus Wesley Andersen

Claus er graver ved både Løsning og Korning kirkegårde med ansvaret for kirkegårdspersonalet. Hvis du vil sende personfølsomme oplysninger, såsom CPR, så skal du ikke sende en almindelig mail – læs i stedet her hvordan. Træffes bedst: I graverhuset ved Løsning kirkegård tirsdag – onsdag kl. 9.30 – 9.45. Bemærk: Har fri mandag og svarer derfor ikke telefon denne dag. 
Gravermedhjælper

Susanne Madsen

Susanne er gravermedhjælper ved både Løsning og Korning kirkegårde.
Gravermedhjælper

Karina Bøgild

Karina er gravermedhjælper ved både Løsning og Korning kirkegårde.