Ansatte

Ansatte

Ansatte medarbejdere ved Løsning og Korning kirker.
Bemærk, det er kun muligt at sende personfølsomme oplysninger via Sikker post formularen til Else.

Kordegn/kirkesanger
Else Laursen

Else Laursen

Else er kirkesanger ved Løsning Kirke og kordegn for både Løsning og Korning. Else varetager bl.a. alle de administrative opgaver på kirkekontoret.
Organist
Line Skydstofte Nikolajsen

Line Skydstofte Nikolajsen

Line er organist ved både Løsning og Korning kirker. Line er i gang med at læse musikterapi ved Aalborg Universitet og vil efter en orlov fra 1.9.2019 – 1.7.2020 være tilbage som fast organist, dog kun ved søndagens gudstjenester så længe hun er under uddannelse. Linda Klitlund varetager nogle af de øvrige musiske opgaver og vikarer vil blive anvendt f.eks. at spille orgel til begravelser mm.
Sognemedhjælper

Benny Rand

Benny har sammen med Linda Klitlund ansvar for kirkens aktiviteter for børn, heriblandt Kirkefrø og Kirkefrø PLUS, samt leder og sparringspartner for børne- og teenklubber i Korning og Løsning. 
Pedel

Henning Kristensen

Henning er pedel/alt-mulig-mand ved Løsning kirke og hjælper med alt praktisk især ifm. arrangementer.
Graver
Claus Wesley Andersen

Claus Wesley Andersen

Claus er graver ved både Løsning og Korning kirkegårde med ansvaret for kirkegårdspersonalet. Hvis du vil sende personfølsomme oplysninger, såsom CPR, så skal du ikke sende en almindelig mail – læs i stedet her hvordan. Træffes bedst: I graverhuset ved Løsning kirkegård tirsdag – onsdag kl. 9.30 – 9.45. Bemærk: Har fri mandag og svarer derfor ikke telefon denne dag. 
Gravermedhjælper
Susanne Madsen

Susanne Madsen

Susanne er gravermedhjælper ved både Løsning og Korning kirkegårde. Susanne er pr. 1. oktober 2021 gået ned i tid og Anette Winther Jørgensen er derfor ansat til de timer.
Gravermedhjælper
Karina Bøgild

Karina Olldag Bøgild

Karina er gravermedhjælper ved både Løsning og Korning kirkegårde.
Gravermedhjælper

Anette Winther Jørgensen

Anette er gravermedhjælper ved både Løsning og Korning kirkegårde fra 1. oktober 2021. Anette er ansat i en 1-årig stilling, efter at Susanne Madsen er gået ned i tid.