Familiegudstjeneste

Familiegudstjenesterne er for hele familien – og alle aldersgrupper er velkomne! Du kan se kommende planlagte familiegudstjenester her.

Gudstjenesterne er særligt tilrettelagt så børnene bedre kan følge med og følger ikke den normale liturgi. Der vil ofte være anderledes indslag (børnekor, dans, skuespil, dukketeater m.m.) og prædiken vil som regel være kortere, nogle gange målrettet børnene. Tit inviteres børnene til at komme op og sidde på gulvet ved alteret for bedre at kunne følge med.

Dukketeater med Frede og Frida
Profeten Esajas læser op

I både Løsning og Korning er der et lille udvalg bag familiegudstjenesterne, hvor flere fra menighederne er engageret som frivillige.

Det fremgår af gudstjeneste kalenderen eller bagsiden af kirkebladet hvornår der er familiegudstjeneste. Du kan også se mere i disse flyers over alt hvad der foregår for børn og familier i foråret 2023: Det’ for børn i Løsning forår 2023 og Det sker for børn og unge i Korning forår 2023.

Løsning er der 4 familiegudstjenester i løbet af året: fastelavnsgudstjeneste på Løsning Skole, friluftgudstjeneste på Skærven, samt høstgudstjeneste og adventsgudstjeneste i Løsning Kirke.

Korning er der 3 familiegudstjenester i løbet af året: fastelavnsgudstjeneste på Korning Skole, friluftgudstjeneste ved Åen, samt høstgudstjeneste i Korning Kirke.

Familiegudstjeneste i Korning – af Silas Bang