Gudstjeneste kalender

Gudstjeneste kalender

Begivenheder

10. juli 2022

4. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Peter Bertelsen

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Peter Bertelsen. Gudstjenesten live-streames. Der er ikke børnekirke under gudstjenesten i sommerferien. Man er velkommen til at gå ud i entréen eller ind i kirkecenteret med ens børn i løbet af gudstjenesten, hvis der bliver behov.
17. juli 2022

5. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Anders Dalgaard

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 14:00 ved Anders Dalgaard. Bemærk at gudstjenesten ikke live-streames. I stedet kan man følge gudstjenesten fra Øster Snede kirke ved Anders Dalgaard live-streamet kl 9:00 her. Der er ikke børnekirke under gudstjenesten i sommerferien. Man er velkommen til at gå ud i entréen eller ind i kirkecenteret med ens børn i løbet af gudstjenesten, hvis der bliver behov. Bemærk: Der er desværre ikke gudstjeneste i Korning denne søndag.
24. juli 2022

6. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 9:00 ved Filip Torp Kildeholm. Gudstjenesten live-streames. Der er ikke børnekirke under gudstjenesten i sommerferien. Man er velkommen til at gå ud i entréen eller ind i kirkecenteret med ens børn i løbet af gudstjenesten, hvis der bliver behov.
31. juli 2022

7. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Filip Torp Kildeholm. Gudstjenesten live-streames. Der er ikke børnekirke under gudstjenesten i sommerferien. Man er velkommen til at gå ud i entréen eller ind i kirkecenteret med ens børn i løbet af gudstjenesten, hvis der bliver behov.