Gudstjeneste kalender

Gudstjeneste kalender

Begivenheder

14. august 2022

9. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Sune Skarsholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm. Gudstjenesten live-streames. Der er børne- og juniorkirke for både små (0-6 år), store (0.-3. klasse) og juniorer (4.-7. klasse) under prædiken.
16. august 2022
Kort liturgisk morgengudstjeneste

Kort liturgisk morgengudstjeneste

Hver tirsdag morgen kl. 8:00 afholdes der en kort liturgisk gudstjeneste i Løsning kirke, undtagen i skolernes ferier. Gudstjenesten tager ca. 20 minutter, og fungerer som en kort liturgisk andagt med veksellæsninger, bønner, stilhed, salmer og nadver, som ledes på skift af kirkens præster. Efter gudstjenesten bliver præsten i kirken, hvis man ønsker forbøn, samtale eller skriftemål. ”Søg Herren og hans styrke, søg altid hans ansigt!” Sådan står der i Salmernes bog i Bibelen (Sl 105,4). Vi har brug for at søge Herren…
21. august 2022

10. søndag efter Trinitatis – Løsning v/Filip Torp Kildeholm

Gudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Filip Torp Kildeholm. Gudstjenesten live-streames. Der er præsentation af konfirmander under gudstjenesten. Der er børne- og juniorkirke for både små (0-6 år), store (0.-3. klasse) og juniorer (4.-7. klasse) under prædiken.
28. august 2022

Høst- og familiegudstjeneste – Løsning v/Sune Skarsholm

Høst- og familieudstjeneste i Løsning kirke kl 10:30 ved Sune Skarsholm med dukketeater og drama. I må også meget gerne medbringe frugt/grønt/blomster fra haven, som børnene kan bære ind i kirken fra starten af gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der salg af pølser mm. Gudstjenesten live-streames.