Live-streaming af gudstjenester

Live-streaming af gudstjenester

Gudstjenesten på søndag kl. 10:30 ved Sune Skarsholm kan følges live-streamet fra Løsning kirke på YouTube eller herunder.

Om live-streaming af gudstjenester

Alle søndage og helligdage live-streames gudstjenester fra Løsning kirke på kirkens YouTube kanal. På YouTube og med link på siden her vil man kunne finde en planlagt live-stream, som går i gang nogle minutter før gudstjenesten begynder.

Muligheden for at se gudstjenesten online er selvfølgelig ikke en opfordring til fravælge det at komme fysisk i kirke, men skal ses som et tilbud til dem på plejehjemmet, de der er syge og andre der af den ene eller anden grund er forhindret i selv at deltage i gudstjenesten. Forældre, der har været med til børnekirke, vil nemt kunne gense prædiken, som de gik glip af.

Det er vigtigt at understrege, at man trygt kan komme til gudstjeneste uden at frygte at blive filmet – heller ikke hvis man går til nadver. Det er kun præst og de øvrige medvirkende ved gudstjenesten der filmes. Vil man undgå at ens nakke måske kan ses, så skal man undlade at sætte sig på de to forreste rækker.

Gudstjenesten kan ses live og resten af søndagen. Man kan også blot se eller høre prædiken her eller som podcast. Prædikener fra det seneste halve år vil være offentligt tilgængelige, så der er tid til at (gen)høre dem. Det også muligt at få en optagelse af hele gudstjenesten på CD – læs her.