Vind en motorcykel – Indsamling til Mads og Janice

Vind en motorcykel – Indsamling til Mads og Janice

OBS: Alle arrangementer aflyst pga. Corona smitte

Alle arrangementer i kirkerne og kirkecenteret er indtil videre aflyst pga. risiko for Corona smitte. Missionsfesten udskydes til et senere tidspunkt.

Læs mere her.


Kunne du tænke dig at vinde en Suzuki 250 damemotorcykel, 30 pandekagemenuer eller en tur i sommerhus kun 2 km fra Grenen? Så læs videre…

Du har mulighed for at købe en nøgle til kun 100 kr og dermed være med i konkurrencen – og samtidigt støtte det unge missionærpar Mads og Janice Refshauge Jakobsen og deres arbejde i Tanzania. Indsamlingsprojektet er et samarbejde mellem Løsning og Korning kirker og  Brødremenighedens Danske Mission (BDM).

En nøgle (eller flere) kan købes i Løsning Kirkecenter eller efter gudstjenesterne i Løsning kirke frem til konkurrencens udløb søndag d. 22. marts, hvor vinderen findes ifm. en missionsfest. Hver præmie har en hængelås omkring sig og vinderne er dem, der har købt de nøgler, der passer i låsene. Både præmier og nøgler er sponsoreret og derfor går de 100 kr ubeskåret til arbejde ti Tanzania.

Nøgler kan betales kontant eller med MobilePay til BDM på nr. 288174 med teksten “nøgle“.

Du kan læse mere i folderen: Indsamling til Mads og Janice folder eller på BDMs hjemmeside: Løsning og Korning kirker finder nøglen til meningsfyldt mission

Læs mere om Janice og Mads’ arbejde.