Julekoncert i Løsning tirsdag d. 20. december kl 19:00

Julekoncert i Løsning tirsdag d. 20. december kl 19:00

Velkommen til stemningsfyldt julekoncert med Vox Mariæ d. 20. december kl. 19:00 i Løsning kirke. Se også begivenhed på Facebook her.

Vox Mariæ er et ambitiøst arbejdende klassisk kor for kvinder i alderen 20-35 år. Koret har base i Skt. Lukas kirke i Aarhus og ledes af dirigent Severin Korsgaard.

Koret har siden det blev stiftet i 2012, udviklet sig til at være blandt de dygtigste amatørkor i Aarhus. Kendetegnende for Vox Mariæ er en klar nordisk klang, selvom koret synger musik af både danske, skandinaviske og internationale komponister.

Musikken er a capella for kvindestemmer fra forskellige perioder – dog har koret en forkærlighed for den danske sangskat, samt nordiske værker fra det 20. og 21. århundrede. Vox Mariæ arbejder mod et modent, kreativt og seriøst udtryk; både i forhold til klang, repertoire, musikalitet og det visuelle udtryk. Gennem årene har Vox Mariæ samarbejdet med instrumentalister fra det århusianske musikliv, sunget koncerter rundt om i Danmark, været på koncertturné i udlandet og indspillet flere satser, som kan findes på diverse streamingtjenester. Heriblandt nogle af de 5 julesange, som koret senest har indspillet, og som udgives på diverse streamingtjenester løbende i december.

Til denne koncert vil man opleve et bredt julerepertoire med både danske og internationale juleklassikere.

Fri entré!