Konfirmationer 12. og 13. juni

Konfirmationer 12. og 13. juni

Endelig kan konfirmanderne blive konfirmeret! Lørdag d. 12. juni og søndag d. 13. juni er der  konfirmationer i Løsning og Korning kirker. Vi glæder os til at fejre denne særlige dag med konfirmanderne og deres familier – selv i en hverdag der stadig er underlagt Corona restriktioner (bemærk: krav om mundbind gælder fortsat denne weekend).

Der kan ikke bookes plads i kirken til konfirmationerne som ved andre gudstjenester – der er desværre kun plads til gæsterne der følges med konfirmanderne. Søndag er der alm. gudstjeneste i Korning kl 9 og lovsangsgudstjeneste i Løsning kl 16.

Det vil være muligt at aflevere gaver/telegrammer til konfirmanderne i våbenhuset i det tidsrum hvor konfirmationen foregår.

Se interview med konfirmanderne i det nye nummer af Kirkenyt her (side 9). Læs også mere om konfirmation og tilmelding for næste års konfirmander her.

Konfirmationer

Lørdag d. 12. juni kl 9:30: Konfirmation i Løsning kirke af elever fra 8. klasse G&O fra Løsning Skole ved Sune Skarsholm

Lørdag d. 12. juni kl 11:00: Konfirmation i Løsning kirke af elever fra 8. klasse på Bøgballe Friskole ved Filip Torp Kildeholm

Lørdag d. 12. juni kl 11:00: Konfirmation i Korning kirke ved Sune Skarsholm

Søndag d. 13. juni kl 9:30: Konfirmation i Løsning kirke af elever fra 8.A fra Løsning Skole ved Sune Skarsholm

Søndag d. 13. juni kl 11:00: Konfirmation i Løsning kirke af elever fra 8.B fra Løsning Skole ved Filip Torp Kildeholm