Kyndelmisse onsdag d. 1 februar

Kyndelmisse onsdag d. 1 februar

Lisbeth Filtenborg fortæller om kvindeskikkelser i Bibelen

Onsdag d. 1. februar fejrer vi kyndelmisse i Løsning kirke og får besøg af sognepræst Lisbeth Filtenborg, som holder et spændende og dramatiseret foredrag om Syv af Bibelens kvindeskikkelser – i lyst og nød.

Kom og vær med til denne medlevende fortælling, hvor Lisbeth på et og samme tidspunkt både vil fortælle om disse kvinder og deres historie og agere som dem. De syv kvinder er som de syv skabelsesdage: Eva, Sara og Hagar, Lea og Rakel, Batseba og Maria, Jesu mor. Læs mere om Lisbeth og foredraget her.

Til kyndelmisse fejrer vi lysets komme, både med vinterens afslutning og med Jesu komme til jord, som historierne om kvinderne i Bibelen også peger hen på.

Aftenen begynder med andagt i Løsning kirke ved Sune Skarsholm efterfulgt af fællesspisning og foredrag i kirkecenteret. Menuen er Boeuf Bourguignon (oksegryderet) og det koster 100 kr pr. person at være med (ekskl. drikkevarer).

Tilmelding til spisning er lukket. Det er muligt at deltage blot i andagten kl 18:00 eller høre foredraget kl ca. 19:15.

Se info om mulighed for kirkebil her.