Måltider med duft af påske

Måltider med duft af påske

Måltider med duft af påske er et påskemateriale, man kan bruge ifm. måltiderne i hjemmet i påskeugen. Til hvert måltid er der en sang/salme, bøn, bibeltekst og nogle spørgsmål til samtale. Materialet kan både bruges af vokse, børn og familier. Du kan downloade materialet her eller hente det i udskrift i både Korning og Løsning kirke.

Hent materialet som PDF her: Måltider med duft af påske
eller i en printvenlig udgave her: Printvenlig udgave af Måltider med duft af påske

I løbet af ni måltider fra Palmesøndag til 2. Påskedag kommer man igennem nogle af påskens centrale bibeltekster og salmer, der omhandler påskens dramatiske budskab. Materialet er bygget sådan op, at det indrammer dagens hovedmåltid i hjemmet med sang, bøn, bibel og samtale. Materialet er lavet, så både børn og voksne kan få noget ud af det. Der er derfor også lavet forslag til børnesange, som børn kan synge med på. Ligeledes er der nogle særlige familievenlige spørgsmål, som både børn og voksne kan samtale om ved bordet. Det anbefales, at de voksne forklarer og evt. genfortæller svære passager fra bibelteksten, så de mindre bedre forstår dem. Det er også muligt at finde parallelteksten i en børnebibel.

Håbet med materialet er dels at pege på påskens budskab om Jesus Kristus, men også at motivere til, at man sammen i familien sætter egne ord på, hvad påsken betyder.