Menighedshøjskole i foråret 2023

Menighedshøjskole i foråret 2023

Velkommen til Menighedshøjskole, hvor vi går i dybden med den kristne tro!

Menighedsfakultetet indbyder i 2023 til Menighedshøjskole sammen med Løsning og Korning kirker og en hel række øvrige kirker og Indre Missions fællesskaber i Hedensted provsti. Det er fem onsdage fra kl 17:00-21:15 med undervisning og fællesspisning: 25/1, 8/2, 22/2, 8/3 og 22/3.

Se slides fra de afholdte menighedshøjskole aftener her.

Menighedshøjskolen afholdes i Løsning kirke – se her for parkeringsmuligheder.

Se det detaljerede program her: Menighedshøjskole 2023.

Du kan tilmelde på teologi.dk/tilmeld. Hvis du kun ønsker at deltage enkelte aftener, skal du tilmelde dig og betale senest en uge før de aktuelle aftener. Deltagelsen er gratis, men forplejning koster 100 kr. per undervisningsdag.

Se Sune Skarsholm og Helga Døssing Bendfeldt præsentere menighedshøjskolen her:

Menighedshøjskole i Hedensted Provsti er et tilbud til alle, der gerne vil fordybe sig i den kristne tro. Det er teologi for lægfolk, hvor ›præsten og professoren‹ rykker ud for at give øget indsigt, perspektiv og udrustning til at leve som kristen i dagens Danmark.

Hver gang går en lokal præst sammen med en lærer fra Menighedsfakultetet i Aarhus om at undervise to lektioner hver. Hver undervisningsdag serveres der efter de to første lektioner på bedste højskolemanér aftensmad, og der bliver mulighed for, at deltagerne kan bidrage med spørgsmål
og kommentarer.

Velkommen til en enestående mulighed for at dykke ned i den kristne tros skatkammer og til refleksion over, hvad det indebærer at være kirke og kristen i mødet med kulturen anno 2023. (Menighedshøjskole er ikke at forveksle med Kirkehøjskole, som er foredrag der arrangeres af Løsning, Korning, Øster Snede og Ølsted sogne i fællesskab.)