Menighedslejr 2024 fyldt op – mulighed for at komme på venteliste

Menighedslejr 2024 fyldt op – mulighed for at komme på venteliste

Opdateret: Tilmelding ud fra først til mølle princippet gjorde desværre, at der lynhurtigt blev fyldt op til menighedslejren, da vi åbnede tilmelding mandag kl 16:00. Pt. er der derfor ikke flere pladser. Dem der allerede har via mail eller Facebook bedt om at komme på venteliste er blevet sat på en liste.

Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så send en mail til Else Laursen på el@km.dk og skriv gerne hvor mange I er og hvorvidt det er hele weekenden eller blot lørdag. Men det ser desværre pt. svært ud at få plads til alle der måtte ønske at komme med.


Flyer for menighedslejren
Flyer for menighedslejren

Velkommen på Løsning menighedslejr 2024 fredag-søndag d. 19.-21. januar 2024 på Frøstruphave Efterskole. Temaet for lejren er Kom og se – og bliv set!

Du kan læse mere i folderen: Menighedslejr 2024

Se på menighedslejren som en friweekend. Hverdagens utallige opgaver er 100 km. væk. De praktiske opgaver udføres i fællesskab med de andre deltagere, og der er program for børn. Udnyt din fritid til at lære de andre deltagere bedre at kende og måske tale med en, du aldrig har talt med før. Og lad Jesus tale til dig!

Vi håber, at rigtig mange vil prioriterefællesskabet på årets menighedslejr!