Menighedsrådsvalg 2020

Menighedsrådsvalg 2020

D. 15. september 2020 er der valg til menighedsråd – og det kommer til at foregå på en ny måde. I stedet for det klassiske kampvalg med stemmesedler til hele sognet vs. fredsvalg, så afholdes der en valgforsamling som vælger menighedsrådet. Valgforsamlingen minder meget om den måde en bestyrelse i en foreningen vælges på generalforsamling.

Det er vigtigt, at der både i Løsning og Korning er gode folk der stiller op til menighedsrådet. Så overvej om det var noget for dig – eller om du skal opfordre en du kender.

Det afholdes orienteringsmøde i både Løsning og Korning tirsdag d. 9. juni kl 19:00, hvor de nuværende menighedsråd orienterer om arbejdet og valgregler mm. Kom og mød op hvis du vil høre mere (møderne afholdes selvfølgelig iht. sunhedsmyndighedernes krav). Der er ikke nødvendigt at booke plads. Læs mere her:

Orienteringsmøde 9. juni kl 19:00 i Løsning Kirke (flyttet ind i kirken fra kirkecenteret)

Orienteringsmøde 9. juni kl 19:00 på Korning Kro

Hvis du bor uden for Løsning eller Korning sogn, men ønsker at knytte til ved Løsning kirke og stemme til menighedsråd, så skal du løse sognebånd og huske også at overføre valgret. Læs mere her.

Se desuden Jacob Honoré Broberg fra Løsning menighedsråd forklare mere i denne video: