Christian Vestergaard i Bangladesh

Christian Vestergaard i Bangladesh

Christian Vestergaard er udsendt som missionær i Parbatipur i det nordvestlige Bangladesh. Han har siden 1995 været udsendt fra Sankt Hans Kirke i Odense til LAMB, hvor han efter at have været med til at starte skole nu har både undervisning på skolen og ledelsesopgaver. LAMB er en kristen sundheds og udviklingsorganisation med baggrund i Santalmissionen, som nu er en del af World Mission Prayer League.

LAMB ser sig selv som sendt så alle kan have liv, og have i overflod (Johannesevangeliet 10.10). Vi ønsker at alle der kommer i kontakt med LAMB skal mærke Guds kærlighed og have tilbuddet om at få den forklaret, at de skal have liv i overflod og bo i sunde og retfærdige samfund.

Christian er opvokset i Danmark, Nepal og Bangladesh hvor hans forældre var missionærer sammen med Karen og Knud Persson fra Korning. Omkring gymnasietiden var han en del af KFS blandt andet under Henrik Højlund, som inviterede ham til Løsning og Korning hvor menighederne tog særdeles godt imod ham.

Christian tog lærerudannelsen i Odense, hvor han også kom i Sankt Hans kirke. Det var menigheden her, der tog ansvar for at sende ham til LAMB i december 1995.

Du kan modtage venne-nyhedsbrev fra Christian vil at skrive direkte til ham på christian.lamb@gmail.com.

Kontakt Else Laursen på kirkekontoret hvis du ønsker at støtte Christian Vestergaards arbejde.

Du kan også se Christians video introduktion til LAMB og hans arbejde herunder: