Mads og Janice Jakobsen i Kipili

Mads og Janice Jakobsen i Kipili

Mads og Janice Refshauge Jakobsen er siden efteråret 2018 udsendt af Brødemenighedens Danske Mission til Kipili i Tanzania, hvor de skal arbejde med evangelisation, hjælpe de lokale kirker og være med til at opbygge nye menigheder, samt hjælpe med undervisning og sundhedsprojekter.

Mads er opvokset i Løsning og kommet i Løsning kirke sammen med sin familie. Derfor har det også været naturligt, at Løsning kirke fungerer som udsendelsesmenighed og bagland for Mads og Janice’s missionærgerning.

Mads var i 2014-2015 udsendt som volontør for BDM. Efter at være tilbage i Danmark igen oplevede Mads et kald til at rejse ud mere permament, hvilket resulterede i at han blev ansat som missionær i BDM. Første skridt på vejen var her et 2-års uddannelses ophold på All Nations Christian College ved London. Udover en solid teologisk og missional balast mødte Mads også her Janice fra Hong Kong, og de to blev gift i slutningen af 2017. Parret er således udsendt af både BDM i Danmark og Janice’s bagland i Hong Kong.

Mads og Janice er nu godt på plads i Kipili efter nogle måneders sprogskole i Tanzania. Du kan få løbende opdateringer ved at følge deres YouTube kanal eller se den nyestevideo hilsen om hvordan deres første år er gået med bl.a. bådmission – og et ønske om forbøn for fremtiden: