Besøgstjenesten

Besøgstjenesten

Flyer om besøgstjenesten

Besøgstjenesten har til formål at forebygge ensomhed. Vores opgave er at formidle hjemmebesøg til mennesker, som mærker ensomheden i dagligdagen, og som har brug for og lyst til at lære et andet menneske at kende, og som har svært ved at komme ud blandt andre. Vores besøgstjeneste har eksisteret i næsten 30 år.

Besøgsvennernes opgave er ikke at udføre egentlig praktisk arbejde, men ar de har tid til at tale, læse højt, gå med på en spadseretur – ja, mulighederne er mange. Der er således tale om en personlig kontakt, der har til hensigt at opmuntre og være til stede.

Du kan læse mere om besøgstjenesten i denne folder: Besøgstjenesten i Løsning og Korning

Bliv besøgsven!

Har du et par timer i overskud hver eller hver anden uge, kan du glæde et medmenneske med et besøg. Det eneste, det kræver af dig, er at du har lyst til at lære et andet menneske og kende, og at du kan afse et par timer enten hver uge eller hver fjortende dag.

Det er væsentligt…

• at du kan lytte og samtale
• at du er trofast
• at du kan skabe ligeværdig kontakt
• at du kan være til opmuntring
• at du har tavshedspligt
• at du er medlem af og loyal overfor Folkekirken

Inspirationseftermiddag, udflugt og vennemøder

Der arrangeres årligt sommerudflugt, høstfest og julefest for venner og værter sammen. Besøgsvennerne inviteres til undervisning en gang om året, for at få ny inspiration til tjenesten. Er du med i besøgstjenesten får du automatisk invitation til alle arrangementer.

Udflugt for besøgstjenesten

Er du interesseret, da tag kontakt til Besøgstjenesten, som så formidler kontakt og etablerer besøgsforhold.

Sognemedhjælper Randi Hummelmose er besøgstjenestens koordinator