Pitstop for par – Styrk parforholdet

Pitstop for par – Styrk parforholdet

Flyer for Pit stop for par

Kirken er ikke bare et rum, hvor man kan blive viet – og derefter overladt til isoleret tosomhed i medgang og modgang.

Vi ønsker at give hjælp og inspiration til at fortsætte sammen, også når det er udfordrende. Og vi ønsker samtidig at styrke det gode parforhold.

Derfor giver vi i Løsning og Korning kirke flere muligheder for, at I kan investere i jeres parforhold. Et af tiltagene er Pit Stop for par, som vi afholder årligt.

Emnet for 2025 er Forskelligheder og hvordan vi arbejder med dybere accept af disse, som afholdes d. 14. maj kl 19:00-21:15.

Kontaktperson: Randi Hummelmose, 51 16 09 60, randi@lkkirker.dk

Mulighed for samtaler samt andre ressourcer

Randi og Jens Martin Hummelmose tilbyder samtale

Kirkens præster står til enhver tid til rådighed for samtale, også når parforholdet er udfordret – kontakt præsterne. Sognemedhjælper Randi Hummelmose kan også kontaktes, og vil også kunne tilbyde samtaler, evt. i fællesskab med sin mand Jens Martin. Det kan være hos jer, hos Randi og Jens Martin eller i kirkecentret.

Jens Martin er salgschef i Spar Nord Leasing og Randi er sognemedhjælper og stud. psykoterapeut. De er forældre til 2 store drenge. Sammen har de taget 1 års diplomkursus Familierådgivning ved foreningen Agape, holdt nogle oplæg/foredrag og fungeret som rådgiverpar i 8 år, i Førægteskabelig rådgivning. Kontakt Randi på randi@lkkirker.dk eller 51160960 eller Jens Martin, hummelmose@mail.dk, 25271490.

Der vil muligvis også kunne skaffes flere samtalepar i menigheden, alt efter jeres alder, ønsker og behov. Ønsker I hjælp til at finde samtalepar udenfor menigheden, vil vi også gerne forsøge at være behjælpelig med det.

På Parvis.dk kan du finde inspiration, sende spørgsmål eller læse, hvad andre har spurgt om i relation til parforhold og samliv.
På Center for Familieudviklings hjemmeside, finder du bl.a. Par-tjek og PREP kurser.

YouTube findes en lang række lærerige seminarer og foredrag om ægteskab. Vi vil fx gerne anbefale dette seminar med Mattias Stølen Due, der er direktør i Center for Familieudvikling. Se evt. denne video. Under overskriften “Pas på parforholdet” har Mattias Stølen Due endvidere lavet en lang række små videoer (3-5) i samarbejde med Berlingske. De ligger på YouTube.