Pit Stop – Nr 2. aften om parforhold d. 15/3 med Steen Palmqvist

Pit Stop – Nr 2. aften om parforhold d. 15/3 med Steen Palmqvist

Tid til PIT STOP – en aften med Fokus på parforholdet

Det er en god ide at give parforholdet et service eftersyn, før det kommer til de blinkende advarselslamper..

Dette er muligt, når vi afholder Pitstop for par, som består af hele fire foredrag fordelt på to aftener d. 8. februar og d. 15. marts kl. 19 i Løsning kirke/Løsning kirkecenter. Husk at booke plads til hver af aftenerne. Du kan godt være med til den anden aften, selvom du ikke var med til den første.

Foredragene vil blandt andet handle om tilgivelse, kommunikation og sex. Her kører vi parforholdet i pit og forsøger at give det positiv opmærksomhed i form af 2 foredragsaftener. Vi vil gerne som kirke være med til at værne om ægteskabet og det gode samliv med hinanden

Det er psyko- og familieterapeut, Steen Palmqvist, der holder foredragene.

Hver aften koster 50 kr pr. person (inkl. kaffe og lidt sødt), som betales på selve aftenen. Tilmelding til d. 15/3 her:

Hent flyer for aftnerne her: Pitstop for par – 2022 og hør Filip og Randi fortælle mere i videoen her:

Foredrag d. 15 Marts

The power of forgiveness, (kraften i at tilgive)

Parforholdet er det sted, hvor vi kan glæde hinanden i særlig grad. Årsagen er bl.a., at det her er vi valgt til som den vigtigste i min partners liv, og det at blive valgt til, indebærer stor glæde. Men der, hvor glæden er størst, er risikoen for smerte også størst. Derfor må vi kende til tilgivelse som en levende organisme i vores parforhold, så vi giver kærligheden grundlag for at vokse gennem hele livet – også når vi ikke har lyst til at tilgive.

Bedre sex – og mere af det

Der tales i vores tid meget om sex som grundlaget for det gode parforhold. Det er også vigtigt, at sex fungerer godt – ”det holder hjertet varmt”. Men egentlig er god sex ikke grundlaget for det gode parforhold. God sex er konsekvensen af det gode parforhold. Vi sætter derfor fokus på seksualitet i parforholdet, vi vi fordyber os i årsager og konsekvens, så vi kommer i mål: ”Bedre sex – og mere af det”.